Behövs det verkligen kosttillskott?

Om du frågar livsmedelsverket eller din läkare så får du svaret att med ett normalt intag av kost så får du inga brister på essentiella vitaminer, mineraler, fettsyror, spårämnen med mera.

Problemet är att deras gränsvärden/alarmnivåer är allt för lågt satta. Om du tangerar dessa så har du haft alldeles för låga nivåer i kroppen och troligtvis under en väldigt lång tid. Det ger risk för bestående skador på den enda kropp du har. Bra kosttillskott optimerar ditt näringsintag och minimerar risken för att du hamnar ”under strecket”.  Din kropp återhämtar sig och läker fortare. Du får ett gott skydd mot tysta inflammationer och oxidativ stress, det vill säga sånt som gör dig sjuk och som får din kropp att ”rosta” och åldras i allt för snabb takt.

Sedan år 2000 har onödig eller felaktig användning av medicinska läkemedel orsakat fler dödsfall än de båda världskrigen tillsammans (plus alla terroristdåd). Kosttillskott har inga dödssiffror och har hjälpt otaliga att må bättre.

Viktiga näringsämnen som vi inte får i oss via maten!

När man har förstått att kosttillskott behövs så brukar vi rekommendera att man lägger en bra grund att bygga vidare på genom att balansera dina fettsyror (Omega 3, 6 och 9). Då har du så att säga rätt sorts och mängd ”olja i motorn”.

Vår rekommendation är att du därför ska börja med en fungerande Omega 3 produkt och det finns kanske bara en eller ett par sådana produkter på hela världsmarknaden.

Som oberoende partners i Zinzino AB så kan vi erbjuda dig ett volymrabatterat abonnemang på deras Balansolja, inklusive två torrblodstester. Testerna bevisar att produkten verkligen får dig i balans på 120 dagar. De ger dig och familjen dessutom en bra vägledning och enkla kostråd.

När du sen har fyllt upp med Omega 3 och fått mjuka och genomsläppliga celler så kan du ”fylla på med rätt bränsle i bensintanken” i form av andra multivitaminer, mineraler, antioxidanter, kostfiber och spårämnen.

Genom Zinzino kan vi erbjuda en smart linje av samverkande produkter som är välkomponerade och baserade endast på naturliga vitaminer, mineraler och ingredienser, utan biverkningar, blodtryckspåverkan eller beroendeframkallande.

Vi berättar gärna mer när vi ses, eller så kan vi skicka länkar där du kan läsa mer på egen hand.

UTMANA DIG SJÄLV OCH NÅ DINA HÄLSOMÅL

Nyfiken? Vi berättar gärna mer